Welcome to our site

Missziónk a Vevői- Dolgozói- és Tulajdonosi elégedettség elérésének és fenntartásának Szentháromsága.

Egy vállalat akkor működik jól, ha annak minden résztvevője elkötelezetten dolgozik és elégedett az elért eredményekkel, az elvégzett munkával, a megtermelt és leszállított termékkel.

Az autóipari beszállítói láncban a teljesítmény egyik legfontosabb mérőszáma a vevői elégedettség. Az a vevő fog közösen fejleszteni a Salgglas-al és fog újabb projektekre széria-megrendeléseket adni, amelyik elégedett a jelenlegi termékkel, minőséggel, szállítási pontossággal. Az a dolgozó fog magasabb minőégi munkát, jobb teljesítményt elérni, aki biztos háttérként tudhatja maga mögött munkahelyét, vezetőit, és akinek a teljesítményét elismerik, akit motiválnak szakmai képzésekkel és karrierépítési lehetőségekkel.

Az a tulajdonos fog újabb és újabb beruházásokba invesztálni, aki látja a cég eredményességét, látja a pénzügyi- és piaci- fejlődést is.

Kugler Gábor, cégünk elnök-vezérigazgatója, 2008 óta irányítja a céget igen sikeresen. Az ő újító folyamatainak köszönheti a vállalat, hogy át tudta vészelni a válságot. Saját termelésirányítási modelljével az árbevételek már megközelítették a válság előtti szintet, minden vevőnél a megszerezhető legmagasabb beszállítói értékeléssel rendelkeznek, a folyamatok átszervezésével elért hatékonyságnövekedés révén pedig jelentősen nőtt a nyereség. Mindezek a dolgozók segítségével érhetők el. Olyan munkatársakkal veszi körül magát, akik képesek a változásra és az újító gondolatokra mindig nyitottak Az átalakítások gyorsasága és mélysége a vevőket is meglepte. A dolgozók támogatásának is köszönhető, hogy minden egyes cégnél sikerült legalább 300 millió forintos eredménynövekedést elérnünk. Minden céget három szempontból kell szemügyre venni: az ügyfelek, a tulajdonosok és a dolgozók szemszögéből.
„Az autógyártóknál nagyon magas elvárások vannak. Nem csak az előírásoknak kell megfelelni, felettük kell teljesíteni, mivel az üveg esztétikai termék”

A majdnem 120 éves múltra visszatekintő Salgglas ZRt., Magyarország első üveggyáraként jelent meg 1893-ban, tábla-üveg gyártásával. A hagyományos síküveg gyártás mellett, a cég több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a korszerű ragasztott biztonsági üveg gyártásában is, Salgótarjánban. Folyamatos fejlesztések révén juthattunk el csak eddig.

A Salgglas alappillérének mondható a Suzuki, mellyel a 90-es évek elején kezdődött az együttműködés. A Salgglas ZRt. a Magyar Suzuki ZRt. esztergomi gyárának legnagyobb szélvédő beszállítója.

Több olyan cég vagy csoport a Salgglas ZRt. partnere, mellyel már több éve áll szerződésben vagy estelegesen a kizárólagos beszállítója. 2002-től folyamatosan végrehajtott modernizálás- új gyártócsarnok, új gyártósorok üvegmegmunkáló csiszoló, fúró és kivágó berendezések- lehetővé teszik a világszínvonalú üvegfeldolgozó eljárások alkalmazását és a cég hatékonyabbá válását. Folyamatos beruházások tették lehetővé a Salgglas ZRt. számára, hogy az európai járműipar fejlesztéseit nyomon követhesse, így például az üveg az üvegben konstrukció gyártását. A Volkswagen T5 haszonjármű és az SLW városi kisautóbusz edzett oldalüvegeit, az „üveg az üvegben" konstrukcióban gyártjuk.

A SALGGLAS ZRt. elsődleges célja, hogy a folyamatos fejlesztés elvét követve megfeleljen a megrendelők követelményeinek és kivívja elégedettségüket.

A társaság vezetése gondoskodik arról, hogy a minőségpolitikai alapelveket a társaság minden szintjén megismerjék és gyakorlattá tegyék, illetve az ebből következő minőség teljesülését az érintett szervezeti egységek és személyek előírt feladatainak végrehajtásával biztosítsák.

Társaságunk összes vezetőjének kiemelt feladata, hogy tevékenységi területén járuljon hozzá a termékek minőségének és a társaság eredményességének a javításához. Valljuk, hogy a vevőink igényeit kielégítő termékek a szervezeti egységek, illetve személyek együttes munkájából születhetnek. A termékeink és vevőink kiszolgálásának minősége a társaság szervezeti és működési megfelelőségétől függ, ezért mind a szervezeti egységek, mind a vevő orientált működési folyamatok rendszeres és következetes tökéletesítésén, biztonságosabbá tételén dolgozunk.

Contact Info

3104 Salgótarján,
Budapesti út 29

Phone: +36 32 440-655
FAX: +36 32 440-168

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

More than 110 years of tradition and experience in glass manufacturing nurturing work.