Our Company

Értékeink

Legfőbb értékeink, amit a legfontosabbnak tartunk: HATÉKONYSÁG, MEGBÍZHATÓSÁG, EGYÜTTMŰKÖDÉS.

  • HATÉKONYSÁG:

A hatékonyság alatt mindenképpen elsősorban a termelés hatékonyabbá tételét értjük. Folyamatosan törekszünk arra a cégen belül, hogy minél kevesebb selejtet, beállítási időt, anyagmozgatást, stb. vegyünk igénybe, így is gyorsítsuk folyamatainkat. Hiszen hosszú távon ezen folyamatok folyamatos javítása meghozza gyümölcsét, mind a dolgozók, mind pedig a cég számára.

  • MEGBÍZHATÓSÁG:

Egy átlagos autóipari kapcsolat tovább tart, mint egy átlagos házasság. Csak akkor tudunk megfelelni a vevői elvárásoknak, csak akkor bízhatunk új megrendelésben, ha a terméket nemcsak egyszer-egyszer, hanem minden egyes alkalommal az elvárt időben és minőségben szállítjuk. Mivel a termékbiztonságot csak a folyamatbiztonság garantálhatja, ezért fektetjük a legtöbb figyelmet ennek növelésére. Ennek rendeljük alá a beruházási és képzési terveinket.

  • EGYÜTTMŰKÖDÉS:

Mind a vevőkkel mind a munkatársakkal együtt kell dolgoznunk a kitűzött célok elérése érdekében. A vállalat számára a célokat a vevők adják meg, amit cégen belül világossá teszünk minden egyes munkatársnak. Jelenleg a vevőktől a leginkább elvárt a vevői reklamációk, azaz a selejt további csökkentése, amihez minden munkatárs együttműködését elvárjuk. A vevői és a munkatársi elégedettség folyamatosan növekvő tendenciát mutat.

Contact Info

3104 Salgótarján,
Budapesti út 29

Phone: +36 32 440-655
FAX: +36 32 440-168

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

More than 110 years of tradition and experience in glass manufacturing nurturing work.